Sunday, November 2, 2008

Lentokentällä

Omaa konetta odottaessa lentokentällä ehtii tehdä yhtä ja toista sijaistoimintaa. Kuten nyt vaikka blogata mitä älyttömimmistä aiheista. Tämä kirjoitus laskettakoon niihin.

Jos olisin autonkuljettajana lentokentällä, minä:

• Ajaisin ensiksi semmoisella monsteriautolla, joka on aika littana ja tosi leveä ja siinä on isot ikkunat ja renkaat on koko auton kokoiset. Ei aavistustakaan, mihin toimintoon ao. auto on suunniteltu, mutta sillä olis tosi päheä ajaa.

• Seuraavaksi ajaisin niillä rappusilla, mitä pitkin koneeseen mennään. Jokainen joka on nähnyt Liar, Liar -elokuvan tietää mistä puhun XD

• Kolmanneksi ottaisin sen kotteron, millä liikutellaan matkatavaroita. Jättäisin vaan matkatavaraperäkärryt pois ja ajaisin tuhatta ja sataa sillä pelkällä nupilla. Äkkijarrutuksia ei varmaan kannattais tehdä, koskapa hytti on tyhjän päällä kun renkaat on niin takana. Vois kopsahtaa nokka maahan.

• Ja lopuksi ottaisin sen muurahaiskarhua muistuttavan valtavan ajokin jolla liikutellaan lentokoneita. Ja sitten minä.. liikuttelisin lentokoneita.


Että jos mitenkään joku vois järjestää mut autonkuljettajaksi lentokentälle, niin olisin tosi kiitollinen. Jos se ei onnistu, niin voisko joku PLIIS auttaa mua hankkimaan tämmösen:



Seuraava bloggaus viimeistään joulukuun alussa Wienistä. Lopuksi vielä yksi matkustusvinkki: älä laita liian isoja housuja / hametta turvatarkastukseen. Kun tullimies (nuori, hävyttömän komea) nykäisee metallinpaljastimessa piippaavan vyön pois, liian iso alaosa tipahtaa. (Jos sopivia alaosia EI ole tarjolla, kannattaa laittaa edes nätit alusvaatteet.) Terveisin nimimerkillä kokemusta on.

No comments: