Tuesday, July 15, 2008

Autolla ajetaan .. laukussa leipää ja piimää vaan ..

Meille on muodostunut sellainen kiva tapa, että kun joku vanhemmista täyttää 50 vuotta, me lähdetään porukalla reissuun. Päivänsankari saa päättää, että mihin mennään.


Harrin iskän synttäreillä keväällä 2007 oltiin Bucarestissa ja Brasovissa Romaniassa. En todellakaan olis valinnut tätä kohdetta itse, mutta onneksi on mua viisaampiakin olemassa (ei siis vois uskoa, mutta on se mahdollista!). Meitä oli tosi hauska 11 hengen porukka ja synttäritkin oli vallan mainiot (todisteena kuva kisasta, jossa yritimme toivottaa hyvää syntymäpäivää mahdollisimman monta vaahtokarkkia suussa). Brasov oli superkiva vuoristokylä ja Bucarest taas - no, kokemisen arvoinen. Ikinä en unohda, miten sielua kylmäs People´s Housessa..


Rapen synttäreillä oltiin Roomassa, aika himpuran kylmässä asunnossa marraskuussa 2007. Sillä reissulla taidettiin syödä aika hulluna. En muista mitä muuta me tehtiin, mutta aivan varmasti kuitenkin syötiin :D

Seuraavaksi vuorossa on äiskä tänä syksynä. Ollaanhan tässä jo kotona oltukin, että ihan hyvä kun on uus reissu tiedossa :D Pohdittiin vaikka mitä: että mennään Islantiin, joo, se olis mahtavaa, tai miten olis joku Pohjois-Afrikan maa tai entäs vaiks joku Portugali. Kunnes Rape totesi, että eikö me vaan voitais mennä Italiaan. Kukaan ei vastustanut, kaikki nyökytteli, että voishan sitä taas mennä vaikka sinne syömään.

Italia it is. Tällä hetkellä ajatuksena on lentää Milanoon, hypätä siellä autoon ja kierrellä länsirannan ja Toscanan poikki Firenzeen. Pidän blogin ajantasalla, kun suunnitelmat konkretisoituvat.

Loppukevennyksenä vielä muutama kuva näin kotimaan matkailusesongin kunniaksi. Veikkauksia otetaan vastaan: Koska tää on siinä kunnossa, että me lähdetään tällä reissuun..?



3 comments:

Saara said...

Työ ootta sellainen luonnonvoima, että kyllä toi muna on syksyksi kunnossa:D

Unknown said...

3.5.2009 klo 11.15. Tuo on epämääräinen arvio. Saattaa heittää pari minuuttia.

Anonymous said...

Kimmo :DDD

Mut siis aika optimistisia on arviot, että jos tohon meinaa pyrkiä niin tarvittais aika paljon apuvoimia *vink vink* tai ainakin ihan hulluna siideria :P