Thursday, July 3, 2008

Lähe menee!

Tiedättekö, mikä on karvainen, hyväntuoksuinen ja seuraa perässä tiukasti kuin varjo? Se on vähän onnellinen mäyräkoira, joka on saanut omistajansa takaisin kuukauden eron jälkeen :)

Ollaan siis kotona.

Lämpimät kiitokseni kaikille blogin lukijoille ja ennen kaikkea kaikille viestin jättäneille, täällä ja muissa yhteyksissä. Monta kertaa matkan varrella stopattiin milloin minkäkin kommandoren ääreen tarkistamaan, onko meillä käynyt "vieraita".

Milloin, mihin ja mitä kohti suuntaamme seuraavaksi, jää nähtäväksi. Aina pitää kuitenkin jotain viritystä olla meneillään, vähintäänkin, että saadaan pidettyä äidit hereillä X) Joten blogi jäänee elämään, näin uskoisin.

Heräsin aamulla puoli viideltä, kun oon aikaerosta vielä ihan sekaisin. Siinä ehdin miettiä hyvin reissun kohokohtia. Joten:

PARASTA REISSUSSA TOP jotain

Ruoka: Lotus Cafen punainen curry, Ubud, Bali.
Saisimpa vielä joskus maistaa näin täydellistä chilin, kookosmaidon ja yrttien yhdistelmää yhtä upeassa paikassa, niin kauniina iltana, niin hyvässä seurassa.


Sukellus: U.S.A.T Libertyn hylky, Tulamben, Bali.
Majesteetillinen näky! Entinen sotalaiva on saanut haaksirikkonsa jälkeen kunniakkaan tehtävän toimia tuhansien merieläinten ja korallien kotina. Niin kaunista, että henki salpautuu. Oikeasti.



Paikka: Amed, Bali.
Ei tätä voi perustella. Sielun koti, aina.

Ostos: Vaniljatangot, Ubud, Bali.
Harri tinkasi torimummolta muutamalla eurolla niin valtavan nipun vaniljatankoja, että me voidaan huoletta syödä creme bruleetä vaikka joka päivä seuraavat viisi vuotta :D

Majapaikka: Jalan Athinahapan, Kuala Lumpur, Malesia
Erinomaisen suuret kiitokset Petrille ja Rubylle! Teillä on aina niin kiva käydä, kun otatte avosylin vastaan ja pidätte vieraista hyvää huolta.

Kokemus: Mount Kinabalu, Kota Kinabalu, Borneo.
Todistin itselleni, että pystyn ihan mihin tahansa, kun niin päätän. Ja myös sen, että minä kontrolloin astmaani eikä toisinpäin.
Kilpikonna sukelluksella, Amed, Indonesia.
Näin isoa ja vanhaa kilpikonnaan ei monta kertaa elämässään pääse koskettamaan, vaikka sukeltaisi joka päivä tästä ikuisuuteen.

Päätös: Lähteä menemään.
Lähtekää tekin.

Se kuka ei koskaan matkusta, elää vain yhden elämän.

No comments: