Sunday, June 15, 2008

Rieskaa ja vakivaltaa

Harri leipoo rieskaa. Jep jep, eksoottista on elama taallapain maailmaa.

Ehdotan, etta Thai Massagen nimi muutetaan Thai Massagreksi. Kroppa tuntuu enemman silta kuin olis ollut veriloylyssa kuin hieronnassa. Eilen siis kavin lapi taman tunnin "rentoutuksen", joka koostui nipistelysta, hakkaamisesta, eri asentoihin taivuttamisesta ja teoista, jotka epailematta Suomen laissa on maaritelty vakivallaksi. Thaimaan lahja maailmalle ovat nama hierojat.

Lomaa helpottavat asiat top 3 ovat tahan asti olleet:
- Marimekon iso olkalaukku. Lukuisten erehdysten jalkeen olen loytanyt taydellisen laukun. Sinne mahtuu kamera, lompakko, laakkeet, kynsiviila, huppari, kissanpentuja, paivan ostokset, juomapulloja ja karkkirasioita (tyhjia, aina). Ja se myos nayttaa hyvalta, toisin kuin joku ankea (=kaytannollinen) reppu.
- Urheiluteippi. Silla saa kursittua kokoon jalat, jotka ovat liian turvonneet mahtuakseen kenkiin ja kosteasta ilmasta niin pehmenneet, etta koko ajan tulee rakkoja ja hankaumia.
- Hyva leikkaus hiuksissa. Kun lamminta on yli 40 astetta ja ilman kosteus lahella 90 prosenttia, tukalle ei voi tehda mitaan. Suoristusrauta: ei auta. Kiharrin: ei auta. Tigin tokotit: ei auta. Hyva leikkaus pelastaa sen vahan, mita pelastettavissa on. Lopun aikaa olen limatukka ja sille ei voi mitaan. (Vanhingonilo tosin on paras ilo; Harrin tukka on kosteassa ilmassa valinnut toisin kayttaytymismallin, tiedattehan, silleen Jimi Hendrix -tyyliin.)

Nyt rieskaa. Saaralle ja Kimmolle kiitokset kommenteista, tanaan viimeksi kaipasimme teita ja pikkuista Oivaa <3

1 comment:

Hanna said...

Elisan hieronta-sessio ei kuulostanut kovin, sanoisinko, rentouttavalta. Käyppä testaan joku jalka tai käsihoito..vai nyppiikö ne kynnetkin irti :P
Päivän parhaat naurut irtosi Harrin tukka-kuvitelmasta, hekoo!

Jokainen päivä kuulostaa seikkailulta ja upealta!

Hanna