Tuesday, March 3, 2009

Rakkauden lähettiläs

Tätä on ihan pakko hehkuttaa.
Vihdoinkin keskusteluohjelma jota minäkin jaksan seurata:
Jerry Halloween Show!

Siis aivan mainio ohjelma.
Ensin meinasin jatkaa kanavasurffausta normaaliin lauantai-illan tyyliin, mutta jostakin syystä jumiuduin tuijottamaan Jerryn hämmästyttävää esitystä:
filosofista pohdiskelua, naurettavia musiikkiesityksiä, loistavat vieraat ja Jerry Halloweenin, eli Jari Halosen, hysteeristä naurua.



Ohjelmasta on aluksi vaikea sanoa, onko se jonkun sketsisarjan keskusteluohjelma-parodia, yksi lauantai-illan monista musiikkiohjelmista vai jotain muuta.
Ja kyllä se on ihan jotain muuta.

Jerry esittää välillä täysin asiayhteydestä irroitetut kysymyksensä liioitellun rauhallisesti, oikein psykologi-tyyliin. Ja vastauksen saatuaan saattaa purskahtaa maaniseen nauruun jolle ei tunnu loppua tulevan.

Meidän talouden journalistiammattilaisen mukaan Halonen on äärimmäisen taitava haastattelija, mistä minä en tietenkään ymmärrä mitään, mutta mahtavaa viihdettä tarjotaan meikäläisen kaltaiselle asiaohjelmakieltäytyjällekin.

Ja ne biisit: kakka kakkaraa, my life is beautiful, viha vai rakkaus.
Siis aivan mainioita!

Halosen mukaan ohjelman tarkoitus on rakkauden ja suvaitsevaisuuden arvostuksen lisääminen nyky-yhteiskunnassa. ”Lopetetaan löpinät ja ruvetaan tekoihin”!

Harmi vaan, kun ei tätä oikein missään ole mainostettu.
Ohi ovat menneet jo teemat: elämä ja blues, vasemmistolaisuus, kilpaurheilu ja moni muu.
Onneksi kaksi viimeisintä tuli katsottua: Voisiko filosofialla ratkaista elämän mysteerin? sekä rakkaus ja naiset, jossa vieraana olivat Remu, Hynynen ja Steen1.

Vielä kolme jaksoa jäljellä -suosittelen antamaan Jerrylle mahdollisuuden.

2 comments:

Anonymous said...

Blues- ja vasemmistolaisuuspätkät löytyvät ainakin Yle Areenasta!

-neiti M

Hartsa said...

Totta!
Harmi kun aivan kaikkia ei sielläkään ole...