Monday, October 27, 2008

Poikien kanssa matkalla

Eilen lentokoneessa juteltiin kaikista matkoistamme. Mina ehka tarpeettoman kaihoisasti kertoilin reissuista joita CityCab porukan kanssa tehtiin messujen perassa Pariisissa 2006 ja Frankfurtissa 2007. Elisa siina sitten ymmartavaisen oloisena koitti pitaa napit irti kasilaukustaa ja olla lyomatta minua silla.
Aikani itseani pussiin puhuessa onnistuin kuitenkin selittamaan poikien kanssa reissaamisen idean: ei matkakohteen tarvitse olla romanttinen keskieurooppalainen kaupunki tai ihana rantakohde - riittaa kun on hyva porukka ja ennenkaikkea, ei naisia lahellakaan.
Poikien kanssa matkustaminen on mielentila,
sen voi suorittaa vaikka lahimmalle leirintaalueella. Paaasia on, etta ollaan vaimojen tai tyttoystavien (hankalimmassa tapauksessa molempien) tavoittamattomissa. Ei siella valttamatta ryypata itseaan ankyrakanniin (useimmiten kyllakin) tai naurateta vieraita naisia.
Siella jutellaan ja nauretaan, grillataan ja lauletaan. Olenpa saattanut kayda elamani syvallisimmat keskustelut juuri "poikien" kanssa reissatessa.
Poikaporukalla kun ollaan, niin ollaan ihan siella lapsuusaikojen leikkikentilla, akaisen naapurin tadin marjapuskassa, tekemassa ja juttelemassa niita juttuja joita miehen ei sallita julkisesti tekevan tai sanovan. Ja aina, ihan aina, kaikki mita sanotaan jaa kuulijan ja kertojan tietoon. Ei mitaan mahdollisuuttakaan, etta poikien porukasta joku asia leviaisi ulkomaailmaan.
Ehka juuri siksi valilla pitaa menna; vaimot ja tyttoystavat, toivon etta ymmarratte.

3 comments:

Anonymous said...

Heh, no kuule sitahan nuo tyttojenkin illat ovat. Mutta jostain syysta naiset mieluiten lahtevat reissuille kumppaneidensa kanssa, mutta ehka hippaloimaan tyookavereidensa kanssa.. Ehka naiset haluavat jakaa kokemansa miestensa kanssa. Ja ah, ne kaikki shoppailut, maut ja nahtavyydet ..:)

Anonymous said...

siis tyookaveri tarkoittaa tyttokaveria.. taas tata mun salamakirjoitusta!

Yes my darling! said...

ai kato, se ei ottanutkaan mun nimea..eli sari taalla. Jopa takkuaa.