Monday, June 23, 2008

KK, 1330 hours

Tanaan lahtaan Balille. Yritin netista tarkistaa lentomme tilannetta, mutta AirAsian aarimmaisen toimivista ja helppokayttoisista sivuista huolimatta en sita saanut selville. Voisi kuvitella, etta kun lennoille on annettu yksilolliset tunnukset, riittaisi pelkastaan sen syottaminen avaamaan ko. lennon tiedot. Mutta ei, ei taallapain maailmaa. Jotta lennon statuksen saisi tarkistettu, taytyy lennon numeron lisaksi ilmoittaa lahtokennta, tulokentta, paivamaara seka kellonaika - kellonajanhan mina juuri halusin selvittaa! Kun yllaolevat tiedot on saanut kaivattua muualta sivuston uumenista ja syotettya oikeille riveille, ilmoittaa sivusto tylysti, ettei kysesta lento ole olemassa... Etta se siita tarkistuksesta.

Mount Kinabalusta ei viela ole kuvia saatavana, koska en saa niita mihinkaan ladattua, mutta alla yksi googlesta luvattomasti napattu otos aika lahelta sita paikkaa jossa pyorsimme takaisin


Ei niita kuvia tosin tuolta patkalta paljon ole. Suprajohteiden pitaisi taata taysin havioton tiedonsiirtokyky, mutta sormeni todistavat vaitteen paikkaansapitamattomaksi.

No comments: