Monday, June 30, 2008

(Ainakin) kahdet kasvot

Olen keksinyt, miten voimme elattaa itsemme taalla eika tarvi palata Suomeen :) Ajetaan Harri kaljuksi, puetaan sille oranssi kaapu ja lahetetaan se jonkun turistirysan ovenpieleen jakamaan (rahaa vastaan) siunauksia turisteille. Tarkastelin tallaista toimintaa eilen ja se naytti erittain tuottoisalta.

Mutta voi luoja, miten me onnistutaan pitamaan Harri kaljuna?! Eilen aamulla nauroin niin etta vesi valui silmista, kun Harrin tukka on saavuttanut taalla ns. ihan uusia ulottuvuuksia :P

* * * * *

Pysahdyimme matkallamme mennen tullen Bangkokissa. Tullessa majoituimme kotoisasti joen varrella, kiertelimme temppeleita ja nautiskelimme, voisko sanoa, vanhasta maailmasta.

Nyt ollaan keskikaupungilla, pilvenpiirtajien ja skytrainin ymparoimana. Yhta hyvin voitais olla toisessa universumissa. Ei ikina uskoisi, etta yksi ainoa kaupunki pitaa sisallaan kaksi nain erilaista todellisuutta.

Vaikka niinpa se taitaa olla Helsingissakin. Jakomaki on aika kaukana Kaivarinrannasta.

* * * * *

Lotko-Elisa haluaa jatkaa lomailua. Ei halua tyokenkia. Ei halua laittaa ruokaa. Ei halua televisiota. Ei halua vannetta paan ymparille kiristamaan.

Haluaa olla Loma-Elisa.

* Lahtee ostamaan partakoneenteria, etta saadaan Harri pian hommiin *

1 comment:

Hanna said...

Sun suunnitelma kuulostaa, sanoisinko, ihan vedenpitävältä. Kyllä se ainakin kannattaa testaa ennen kuin raahaudutte lentävään peltipurkkiin :)

Loma-ihmisenä oleminen on kaikenkaikkiaan huomattavasti mukavampaa kuin arki-työ-ihmisenä. Mäkin haluaisin olla pysyvästi lomalla, kunhan joku maksais kerran kuussa tuntuvan summan tilille. Kyllähän siitä palkkaa kuuluis saada ;)

Nautiskelkaa loppulomasta ja pistäkää purkkiin (tai ainakin sydämeen) valtava määrä hyvää & rentoutunutta oloa!

Hanna