Tuesday, October 14, 2008

Mainoskatko

Koko syksy on tehty hulluna töitä tätä varten:

Kuntavaalit K-18


Voiko poliitikolta saada suoria vastauksia? Onko politiikassa ikärajaa? Onko äänestäminen yhtä tyhmää kuin parempi kouluruoka, nopeat bussit ja jonoton hoito?

Kuntavaalit K-18 –ohjelmassa TV1:llä keskiviikkona 15.10. klo 19.30 – 20.25 Nuorten Ääni –toimituksen nuoret kuulustelevat kuntavaaliehdokkaita mielenterveydestä, joukkoliikenteestä ja kouluruuasta. Luvassa tiukkaa asiaa ja kiinnostavaa keskustelua. Vastaukset selvällä suomen kielellä.

Ohjelma katsottavissa myös Yle Areenasta, vinkkinä vaan teille kaikille ulkosuomalaisille.

Ennakkoa radiossa: YleX Tänään keskiviikkona kello 12.15


Ja ensi viikolla:

IRC-Gallerian vaalikeskustelut tiistaina 21.10. ja keskiviikkona 22.10. kello 18-19. Puhetta kuntavaaliehdokkaiden kanssa monikulttuurisuudesta ja suvaitsevaisuudesta sekä katukuvasta ja kaupunkitilasta. Hankkikaa galtsutunnukset ja seuratkaa keskustelua, kysykää ja kommentoikaa. Asialistalla muun muassa: Pitääkö ihmisiä kohdella eri tavalla taustasta riippuen? Onko kaupungissa tilaa ihmisille? Pitäisikö kaupunkien keskustojen olla autottomia?


Jotain muutakin ollaan saatu aikaiseksi. Galtsun vaalikone osoitteessa www.irc-galleria.net/vaalikone

Ja tämäkin tänään: http://www.hs.fi/kaupunki/artikkeli/Kysely+Viidennes+nuorista+ei+puhu+ongelmistaan+kenellek%C3%A4%C3%A4n/1135240231880

Huh. Väsy. Onnellisuus. Ylpeys.

No comments: