Thursday, June 12, 2008

Kaakkois-Aasian turnee, osa 1, perilla Bangkokissa

Kas vaan, tekniikan ihmelapsi perusti blogin :)

Tanaan on kasitykseni mukaan torstai 12.6.2008 ja olemme juuri aloittaneet Kaakkois-Aasian kiertueemme. Reitti kulkee Bangkokista Kuala Lumpurin kautta Borneolle ja Balille. Tarkoitus on syoda, sukeltaa, kiiveta ja katsella elamaa maailman talla laidalla.

Oomme siis turvallisesti perilla. Kello on melkein kahdeksan illalla ja lempean lammin tuuli hellii lentokoneessa kangistuneita lihaksia. Ilmassa tuoksuu ruusu ja jasmiini.

Meidan pieni hotelli on oikea keidas Bangkokin kaaoksen keskella. Puutarha ja siirtomaa-ajan hengessa tehty persoonallinen sisustus. Tassa linkki hotellin sivuille http://www.phranakorn-nornlen.com/ Tama valittiin muuten Trip Advisorin kayttajien keskuudessa yhdeksi maailman kymmenesta piilotetusta hotelli-jalokivesta (voiko noin edes sanoa?). No, en ihmettele yhtaan etta miksi.

Tanaan kaytiin tsekkaamassa Kao San Road eli paikallinen Back Backer Ghetto. Olishan siella ainakin vaikka mita ostettavaa, mutta paljon kiinnostavampaa oli kavella pitkin pienia kujia ja tutustua paikalliseen elamanmenoon.

Huomenna olis tarkoituksena heti aamusta menna katsastamaan kuuluisin temppelialue ja se valtavan iso makaava kultainen buddha. Illalla jos jaksetaan mennaan kattoon thainyrkkeilya. Harri opettelee sanomaan sininen ja punainen thaiksi, etta voi sitten lyoda vetoa :)

Etukateen jannitin kovasti, etta miten selvian lennosta, kun on ollut niin hankalaa allekrioiden kanssa viimeviikkoina. Hyvin se kuitenkin meni, yhtaan ei ahdistanut henkea. Jumbossa on niin paljon parempi ilmakin kuin pikkukoneissa. Olin muuten unohtanut, miten jannittavaa on nousta jumbolla ilmaan, hui!

Sekin ihme tuli koettua, etta lentokoneessa oli hyvaa ruokaa. Luulin, etta se ei oo edes mahdollista. Muutenkin paljon parjaamani Finnair hoiti hommansa moitteettomasti.

Ihana olla reissussa, vaikka mayria on kova ikava. Nyt meen kummiski juomaan olutta.

Elisa

1 comment:

Hanna said...

Meidän omat Madventurekset :D Hienoa, että ootte päässeet turvallisesti perille.
Pystyi melkein aistimaan tänne periferiaan saakka sen tunnelman. Oih ja Vau!
Ihanaa lomaa & mahtavia elämyksiä,
Hanna